Monday, August 24, 2009

Selamat Hari Lahir

Hari ini pada 25 August 2009.

Selamat Hari Lahir yang ke 56 untuk ibu gua. Semoga panjang umur, sihat selalu dan murah rezeki. The best mum in the world!

Selamat Hari Lahir yang ke 27 untuk abang gua juga. Semoga berjaya dalam hidup. Cepat-cepat lah kahwin oit!

12 comments:

  1. kau tak sabar nak kahwin ke?
    selamat bakal pengantin baru untuk kau!
    happy birthday untuk mak and abang kau

    ReplyDelete
  2. epi befday my MIL and BIL
    hua3...

    ReplyDelete
  3. ko suruh abg ko kawen sbb ko nk kawen er?

    happy birthday untie!

    ReplyDelete
  4. wow epi buffday utk dua2 sekali =)

    ReplyDelete
  5. hepi besday,semoga pnjang umur.kat mereka yg terlibat dlm ini cerita...=)

    ReplyDelete
  6. happy belated birthday auntie..

    ReplyDelete
  7. happy besday kat 22
    cakap kat abg ko..aku ader nie..huhuh
    promot~~~

    ko ckp aku anti social?
    uishh...den bising tau..
    klu xde orng carik..hahahha

    ReplyDelete
  8. happy birthday mak!

    err..

    silap silap..

    happy birthday makcik!

    ReplyDelete
  9. khadijah : hehe aku x sabar nk kahwen ngn kau! :P

    sharamli : erk..hehe tenkiu :P

    nadia : xde la.aku x reti kawen2 ni.maen kawen2 bole la kot :P

    neo: yup..both of em! :P

    rockmetaller : thnks beb!!

    kasut pink : da tunang.jgn kecewa ok.

    qishie : "tima seh nak.." kata auntie itu

    yoro : abg aku da tunang la..hehe!

    hanilopliplopz : aku baru 19 la..!hehe

    sakinah : "sama2 anak.."ujar makcik itu

    ReplyDelete
  10. oi oi oi aku single lg la...meh meh sape nk no aku haha~

    ReplyDelete